Başkan Esen, Pazar Esnafını Gezdi

Geri

Başkan Esen, Pazar Esnafını Gezdi

11 Ekim 2023

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çarşamba Pazarı’nda kurulan tezgâhları tek tek gezerek pazar esnafı ile sohbet etti.  Başkan Esen, alışveriş yapmak için gelen vatandaşların taleplerini de dinledi. Çankırı Belediyesi tarafından pazar esnafı ile vatandaşlara sıcak çorba ikram edildi.

 

Günün ilk ve son saatlerini çalışanlarına ayıran Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait tesiste işçiler ile buluştu. Belediye ailesi olarak işçileri ile toplantı yapan Esen, daha sonra pazar yerindeki esnaf ve vatandaşlar ile görüştü. Sabah erken saatlerde tezgâhlarının başına geçen pazar esnafına “Bol kazançlar” dileyen Esen,  onlardan gelen istekleri de dinledi. Ziyaret, pazar esnafını memnun etti.

 

Hem pazar esnafının hem de vatandaşların bir araya geldiği pazar yerlerinde ziyaret etmeyi önemsediklerini belirten Esen, “Bu ziyaretler, bizlere yerinde tespit etme imkânı veriyor, çözümleri de hızlandırıyor. Havaların da soğuması ile pazar yerindeki hemşehrilerimiz ve esnafımıza belediyemizin mutfağında hazırlanan sıcak çorbamızı ikram ettik, güne güzel başlamalarını istedik. Ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz; bu süreçte bir ve beraber olabilmemiz önemli. Esnafımızı dolaşırken onların da kâr marjlarını olabildiğince aşağıda tutarak vatandaşın alım gücüne bir nebze olsun destek olmaya çalıştıklarını gördük. Bu düşünce ile hareket eden esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yerel yönetim olarak bizler de esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz, onları dinleyip ortak akıl ve kararla istek, öneri ve taleplerine çözüm getireceğiz.” dedi.