Başkan Esen, Muhtarlarla İstişare Etti

Başkan Esen, Muhtarlarla İstişare Etti

30 Mayıs 2019

Çankırı Belediyesi, üretken belediyecilik anlayışı ile muhtarlarla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Esen, iftar programında bir araya geldiği merkez mahalle muhtarlarının şehir ile ilgili talep, öneri ve görüşlerini dinledi. Muhtarların yerel yönetim ve halk arasında önemli bir köprü olduğuna dikkat çeken Esen, “Hepimizin de ortak hedefi; halkımıza en kaliteli ve doğru hizmeti götürebilmek. Hangi mahallemizin nasıl bir hizmete ihtiyacı olduğu, mahalle sakinlerinin yaşam standartlarını daha fazla nasıl iyileştireceğimiz konusunda bizlere en çok yardım edecek olan muhtarlarımızdır. Bu yüzden sık sık bir araya gelip şehrimize yapılması gerekenler ile ilgili istişare halinde olacağız.” dedi.