Başkan Esen İlk İftarı Vatandaşla Yaptı

Geri

Başkan Esen İlk İftarı Vatandaşla Yaptı

12 Mart 2024

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, ilk iftarını vatandaşla yaptı. Çankırı Belediyesinin PTT yanındaki otopark alanına kurduğu Ramazan çadırında, aynı anda 1200 kişi orucunu açtı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar sofrasında Başkan Esen, ezan öncesi vatandaşlarla sohbet etti.

 

Ramazan ayında 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlara evde sıcak yemek hizmeti vermeye devam eden Çankırı Belediyesinin şehir merkezindeki Ramazan çadırı bu yıl da doldu taştı. Belediyenin toplu iftarına katılan 1200 vatandaş, ezanın okunması ile birlikte ilk orucunu birlikte açtı.

 

 

Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

 

Çankırı Belediyesinin Ramazan ayında iftar sonrası etkinlikleri bu yıl da devam edecek. Cuma ve Cumartesi günleri Karatekin Parkı’nda çocuk etkinlikleri düzenlenecek.

 

 

“Ramazan Çarşısı” Meydana Kuruldu

 

Etkinlikler kapsamında Çankırı halkı için Ramazan ayı süresince Kent Meydanına Ramazan Çarşısı kuruldu. 49 adet stant açan Çankırı Belediyesi, esnaflara veya satış yapmak isteyen vatandaşlara talep sırasına göre ücretsiz olarak tahsis etmeye başladı.  Yeme içmeden hediyelik eşyaya, el emeği ürünlerinden sanat eserlerine kadar birçok farklı hizmete açık olan stantlar, Ramazan ayı boyunca vatandaşla buluşacak.