Başkan Esen Birim Müdürleri ile Bir Araya Geldi

Geri

Başkan Esen Birim Müdürleri ile Bir Araya Geldi

1 Ağustos 2022

Esen, “En Önemli Görevimiz İnsanlarımızı Mutlu Etmektir”

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, istişare ve değerlendirme toplantısında birim müdürleri ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda belediye çalışmaları ile ilgili birim müdürlerinden brifing alan Başkan Esen, vatandaşların birim müdürlerine ilettiği istek ve önerileri de dinledi.

Çalışma programlarını vatandaşlardan gelen talep ve istekler üzerine şekillendirdiklerini ifade eden Esen, “Bizim birçok görevimiz var, ama en önemli görevimiz insanlarımızı mutlu etmektir. Bu anlamda bir yandan belediye çalışmalarını titizlikle yürütürken bir yandan da vatandaşlarımıza kulak veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana uygulamaya koyduğumuz ortak akıl prensibinden bir an bile ayrılmadan yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Çankırı’da yaşayan herkesin kentle ilgili fikirlerini önemsediklerini ve dinlediklerini dile getiren Esen, “Bize emanet edilen kenti, gerçek sahipleri ile birlikte yönetmek adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Siyasi parti temsilcilerinden STK’lara, muhtarlarımızdan çeşitli meslek gruplarına, esnaflarımızdan vatandaşlarımıza kadar her kesime ulaşıyor, herkesi tek tek dinliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 Esen, kendilerine ulaşan istek ve önerileri tek tek değerlendirdiklerini de kaydetti.