Başkan Esen, Bengütürk TV’ye Konuk Oldu

Başkan Esen, Bengütürk TV’ye Konuk Oldu

14 Mart 2024

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Bengütürk TV ekranlarında yayınlanan “Ramazan Özel” programında sunucu Cem Açıkgöz’ün canlı yayın konuğu oldu. Çekimleri Belediyeye ait Sosyal Tesiste gerçekleştirilen programa iki müezzin de eşlik etti.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunduğu Ramazan Özel canlı yayınında Başkan Esen de Çankırı’yı tanıttı. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin Çankırı’ya neden gelmesi gerektiğini söyleyen Esen, “Üretken Belediyecilik” anlayışı ile gerçekleştirdikleri projelerden ve diğer çalışmalardan bahsetti. Sunucu Cem Açıkgöz, ekibi ile birlikte Çankırı’ya geldiklerinde, gece gelmelerine rağmen, şehrin girişinden itibaren karşılaştıkları estetik görüntüyü gündüz görmek için merak ettiklerini söyledi. Yapılan çalışmaları görüntüleri ile birlikte izleyicilere sunan Esen, gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşündüklerini ifade etti. Görevde oldukları beş yıllık süreçte Çankırı halkına güzel ve kalıcı hizmetlerde bulunduklarını söyleyen Esen, Allah’ın izni vatandaşlarının da güvenoyu ile beş yıl daha hemşehrilerinin yaşam standartlarını yükseltmek için canla başla, ayırmadan ayrıştırmadan çalışacaklarını belirtti.

İftar vakti çekilen Ramazan Özel programı, aynı formatta sahur vaktinde de devam etti.