Başkan Esen Basketbol Müsabakalarının Açılışını Yaptı

Başkan Esen Basketbol Müsabakalarının Açılışını Yaptı

27 Eylül 2023

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen Basketbol Müsabakalarının açılışını yaptı. İlk maçta takımına öncülük eden Başkan Esen, topu potaya atarak ilk iki basketi sayıya çevirdi.

Çankırı’da “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gelin Sporda Buluşalım Kamu Spor Oyunları” kapsamında düzenlenen Basketbol Müsabakaları başladı. Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonunda düzenlenen müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu. Açılış maçında karşı karşıya gelen Gençlikspor ve Belediyespor takımları, topu potaya ulaştırmak için kıyasıya yarıştı. Takımını ilk karşılaşmasında yalnız bırakmayan Başkan Esen, 1 numaralı forma ile sahaya çıktı. İlk iki sayıyı Esen’in manevraları ile alan Belediyespor takımı, 9-1’lik skorla ilk maçında avantaj sağladı. Karşılaşmada sporcuların nezaketi ve dostluğu örnek oldu.