BAŞKAN ESEN, ARITMA TESİSİNDE İNCELEMERDE BULUNDU

BAŞKAN ESEN, ARITMA TESİSİNDE İNCELEMERDE BULUNDU

23 Ağustos 2019

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Güldürcek Barajı ve İçme Suyu Arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Çankırı Belediyeleri Su ve Hizmet Birliği Başkanlığını yürüten Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen birliğin görev ve sorumluluk alanında bulunan Güldürcek Barajı ve İçme Suyu Arıtma Tesisini ziyaret etti.

İçme Suyu su kaynağı olan Güldürcek Barajı’nın hali hazırdaki su miktarı, suyun kalitesi ve barajın havza koruması hakkında bilgiler aldıktan sonra suyun işlendiği arıtma tesisine geçen Başkan Esen, arıtma tesisinde bulunan laboratuvar ve üniteleri denetledi.

Teknik ekipten suyun içme suyu standartlarına uygun hale gelip şebekeye nasıl verildiği hakkında bilgiler alan Başkan Esen, laboratuvarın akrediteye uygun hale getirilip akredite edilmesi talimatı verdi.