Başkan Dinç’ten Ramazan Ayı Mesajı

Geri

Başkan Dinç’ten Ramazan Ayı Mesajı

26 Mayıs 2017


“Memleketimin Koca Yürekli İnsanları,

Biz aynı şehri paylaşan insanlarız. Aynı gökyüzü altında yaşıyor, aynı suyu içiyor, aynı coğrafyada aynı kaderi paylaşıyor, aynı duaya âmin diyoruz.

Doğup büyüdüğümüz, doyduğumuz, evlenip aile olduğumuz, çocuklarımızı büyüttüğümüz, torunlarımızla gezdiğimiz, gün gelip sevdiklerimizi toprağa verdiğimiz, her koşulda “bir ve beraber” olduğumuz bu şehir bizim… Bu şehri seviyoruz.

Sokaklarında yürürken her gün tanıdık yüzlerle selamlaşmayı, evimize sıcacık ekmek götürmeyi, komşularımızla sohbet etmeyi, ailemizle ve dostlarımızla mutlu olmayı, yaran adabına göre yaşamayı,  kısacası bu şehirde insan insana gönül gönüle olmayı seviyoruz.  

Biz sadece parklarımızı, sokaklarımızı paylaşmıyor; hep birlikte sevincimizi, derdimizi, gençliğimizi, umudumuzu, geleneğimizi, geçmişimizi ve geleceğimizi paylaşıyoruz.

Bu şehre Ramazan geldi… Maneviyatımızı ve soframızı paylaşıyoruz. On bir ayın sultanını sizlerle birlikte karşılamaktan son derece memnuniyet duyuyoruz. Rabbimizin tüm dualarımızı kabul ettiği bir Ramazan ayı diliyorum.

Mübarek Ramazan-ı Şerif hepimize hayır ve bereket getirsin.”