Başkan Dinç’ten İlkokul Öğretmenine Anlamlı Ziyaret

Geri

Başkan Dinç’ten İlkokul Öğretmenine Anlamlı Ziyaret

26 Kasım 2012

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç,  üzerimizdeki hak ve emekleri için öğretmenlerimize  minnetimizi sunmak adına bize fırsat veren Öğretmenler Günü’nde, ilkokul öğretmeni Ali Şahin’in elini öpmeye gitti.  

Belediye Başkanı İrfan Dinç, çiçeğini alarak ilkokul öğretmeni Ali Şahin’e konuk oldu. Başkan Dinç, elini öptüğü ve sımsıkı sarıldığı öğretmenine “Hocam, Hz. Ali ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ demiş. Siz bana bir harf değil bir hayat öğrettiniz. Ben sizin emeklerinizi nasıl öderim.” dedi. 

Öğrencisinin ziyaretine ve sözlerine çok sevinen Ali Öğretmen “ Çalışmalarını takip ediyorum. Bu topraklar için birçok iş yapıyorsun. Bir çiftçi ektiği tarladan ürün alırsa çok sevinir. İşte bir öğretmen de yetiştirdiği, emek verdiği çocukların adam olduğunu gördüğünde çok sevinir. 1965’ten bu yana bütün belediye başkanlarını tanırım. Yaptığın projelerle, gerçekleştirdiğin çalışmalarla iftihar ediyorum. Senin gibi; insanlığa faydalı, insanlar için çalışıp didinen bir evlat yetiştiği ve bunda da payım olduğu için hem seninle hem de kendimle gurur duyuyorum. Beni unutmadın; böyle bir günde evime gelerek beni yine onure ettin.”diyerek mutluluğunu dile getirdi.