Başkan Dinç’ten Esnaflara Önemli Mesaj:“Sabır Acıdır, Ama Meyvesi Tatlı Olur”

Başkan Dinç’ten Esnaflara Önemli Mesaj:“Sabır Acıdır, Ama Meyvesi Tatlı Olur”

19 Temmuz 2012

Tarihi Çamaşırhane’de Tevfik Fikret Caddesi ile Şehit Pilot Üsteğmen Erdem Öztürk esnafı ile buluşan Başkan İrfan Dinç, “Hedefimiz Gelişmiş Çankırı, Mutlu Çankırılı” ilkesinden yola çıktığı bu yolda, esnaflarla istişarede bulunarak Çankırı’yı yenileme, geliştirme ve halkı mutlu etme çalışmalarına büyük kararlılıkla devam ediyor.

Toplantıda, bu mevkide yapacağı projelerden bahseden Başkan Dinç, “Bütün gayretimiz halkımız için. Burası bir şehir, bu yüzden hepimiz toplu yaşam kurallarına uymak zorundayız. Herkes istediği gibi hareket edemez. Ortaya iyi sonuçlar çıkmasını istiyorsak, hiçbirimiz uymamız gereken kuralları göz ardı etmeyeceğiz. Şehir kültürünü içimize sindirmek zorundayız. Ancak bu şekilde belediye olarak yaptığımız çalışmalar yerini bulur ve halk tarafından sahiplenilir. Bu bölgede yapacağımız yol ve düzenleme çalışmaları ile şehrimize yakışır bir görüntü elde etmeyi planlıyoruz. Yol kenarına park edilmiş araçların hem dükkan sahipleri hem de yayalar için ne kadar büyük sıkıntı olduğunun biz de farkındayız. Bu yüzden şehir dışının özendirilmesi önemli. Bazı iş alanlarının istihdamlarının şehir dışındaki bölgeye aktarılması gerekiyor. Bu çalışmalar elbette zaman alan çalışmalar. Hepimizin de sabretmesi lazım. Arkadaşlar, sabır acıdır, ama meyvesi tatlı olur. Ben, bu toprakların evladı, çocukluğundan beri bu şehrin havasını teneffüs etmiş bir Belediye Başkanı olarak Çankırı için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu yolda sizden beklediğim; yanımda olmanız, destek vermeniz ve sabır göstermenizdir.” dedi.