Başkan Dinç’ten Eğitime “Ramazan” Desteği

Başkan Dinç’ten Eğitime “Ramazan” Desteği

1 Ağustos 2012

Üniversite yerleşkesinde kurulan ve yoğun ilgi gören iftar sofrasına, çok sayıda öğrenci katıldı. Organizasyonun ilk gününe katılan Başkan İrfan Dinç, “Memleketimizde okuyan gençler de bizim gençlerimiz. Okuyan, düşünen beyinler bizim için her zaman değerli. Eğitime önem veren bir Belediye Başkanı olarak, eğitimlerinin devamı için yazın da şehrimizde ikamet eden öğrencilerimizin, bu mübarek ayda mağdur olmalarını istemedik. Onlar için de iftar sofrası kurarak öğrencilerimize hem maddi ve manevi desteğimiz olsun hem de aynı okulu, aynı sınıfı paylaştıkları arkadaşlarıyla birlik ve beraberlik duygusunu yaşayarak kaynaşsınlar istedik. Ramazan’da birlikte açılan iftarların tadı bir başka olur.” dedi.

Belediye Gençlik Merkezi tarafından organize edilen iftar yemeği, yaz okulu eğitimleri için şehrimizde kalan öğrencilere Ramazan ayı boyunca ücretsiz olarak verilecek.