Başkan Dinç’ten Dolu Dolu Ramazan Akşamı

Geri

Başkan Dinç’ten Dolu Dolu Ramazan Akşamı

24 Temmuz 2015

Belediye Başkanı İrfan Dinç, mahalle iftarları kapsamında bu kez Tabakhane Mahallesi’nde düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekilleri Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz’in de katıldığı iftar programında Vali Vahdettin Özcan, Valilik Konağı’nın da bulunduğu mahallenin iftar yemeğinde halkla birlikte orucunu açtı. 

Vatandaşlara yemek servisi yapan Başkan Dinç, mahalle iftarını ziyaret ettikten sonra Karatekin Parkı’nda 81 ilde aynı gün gerçekleştirilen 'Kardeşlik Yolunda Bir Simit Bir Hurma' sloganıyla düzenlenen iftar programına katıldı. Başkan Dinç, ümmet iftarında buluşan vatandaşlarla birlikte su, hurma ve simit ile orucunu açtı.

  

Belediye Meclis Üyelerinden İftarlı Toplantı 

Mahalle iftarı ve ümmet iftarına katılan Belediye Başkanı İrfan Dinç, daha sonra Çivitçioğlu Medresesi’nde düzenlenen toplantıda Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi. 

Meclis üyeleri, iftar yemeğinin ardından Temmuz Ayı 1. Birleşim 1. Oturum Mutat Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Katılımda çoğunluğun sağlanması ile başlayan toplantıda gündeme dair konular ele alındı. Gündem maddelerinde yer alan teklif yazıları Meclis üyeleri tarafından müzakere edildi.   

Toplantıya Milletvekilleri AV. Emin Akbaşoğlu ile Hüseyin Filiz de eşlik etti.