Başkan Dinç’ten Çocuklara Karne Hediyesi

Başkan Dinç’ten Çocuklara Karne Hediyesi

27 Ocak 2017

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yarıyıl tatilinin gelmesi ile birlikte çocuklara karne hediyesi hazırladı. Büyük şehrin çocuklara sunduğu imkânları Çankırı’ya taşıyan Başkan Dinç, ilki geçtiğimiz yıl yapılan ve çocukların büyük keyif aldığı  "Bir Tatil Eğlencesi" etkinliğini yeniden başlattı. Bu yıl Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Kulübünün yürüteceği etkinlik, eğlenceli atölyeleri ile yarıyıl tatilini renklendirecek.

Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Kulübü, "Bir Tatil Eğlencesi" adı altında Bilim-Zekâ-Sanat Atölyelerini eğlenceli anlatımı ve uygulamaları ile keyifli bir etkinliğe dönüştürecek. 120 öğrenciye iki grupta beşer günlük programda verilecek atölyelerde; çer-çöp bilim, origami, drama, İngilizce, değerlerimiz, müzik, mangala, şehrimi kuruyorum, eğlenceli mutfak ve geleneksel oyunlar yer alacak. İlk 60 kişilik grup 23-27 Ocak, ikinci 60 kişilik grup ise 30 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında atölye etkinliklerinden faydalanacak. Öğrenciler, Ilgaz gezisine de götürülecek. Çocukların bilişsel gelişimine, motivasyon, dikkat ve el becerisine katkı sağlayacak etkinlikte çocuklar, yarıyıl tatilinde unutamayacakları bir hafta geçirecek.