Başkan Dinç’in Güreşçileri, 9 Madalya ile Eldivan Er Meydanını Salladı

Başkan Dinç’in Güreşçileri, 9 Madalya ile Eldivan Er Meydanını Salladı

16 Haziran 2015

Çankırı Belediye Gençlik Spor Kulübü Güreşçileri, Eldivan’da düzenlenen “Yağlı Pehlivan Güreşleri”nde rakiplerini tuşa getirerek 9 madalyanın sahibi oldu.

Belediye Gençlik Spor Güreş Takımı Antrenörü, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Seyfettin Karadeniz nezaretinde çalışan pehlivanlar, "Belediye Başkanı İrfan Dinç’in Güreşçileri" anonsları ile er meydanını salladı.

Üstün performansları ile gelecek adına umut vaat eden genç pehlivanlar, kazandıkları 9 madalyayı da Başkan Dinç’e hediye etti.

Katıldıkları boyların tamamında çeşitli derecelerle madalya sahibi olan takım güreşçileri, temsil ettikleri Belediye Gençlik Spor Kulübünün yüzünü güldürdü. Özellikle sembol, minik ve teşvik boylarındaki güreşçilerin kıyasıya mücadeleleri seyircilerden takdir topladı. Özverili performans sergileyen Belediye Gençlik Spor güreşçileri , Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde büyük moral depoladı.