Başkan Dinç'e Bir Teşekkür de Kurşunlu Belediye Başkanı'ndan

Geri

Başkan Dinç'e Bir Teşekkür de Kurşunlu Belediye Başkanı'ndan

4 Şubat 2016

Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, beraberindeki heyet ile birliket Belediye Başkanı İrfan Dinç'e Kurşunlu'ya yapılan hizmetlerden ve çalışmalardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Dinç'in belediye hizmetleri konusunda kendilerine çok büyük yardımları olduğunu söyleyen Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, "Sayın Başkanımız belediye yönetimleri konusunda Türkiye'de örnek alınan bir belediye başkanı haline gelmiştir. İl genelinde yapmış olduğu hizmetlerin yanısıra, çevre ilçeler için de büyük çalışmalarda bulundu. İlçemizin peyzaj düzenlemesinden, vatandaşlarımızın rahatça oturup kalkabileceği park alanına, içme suyu projesinden, okullarımıza vermiş olduğu hizmetlere kadar birçok farklı alanlarda yardımlarını gördük. Bizlere her zaman destek çıkan, istek ve taleplerimizi geri çevirmeyen değerli başkanımıza Kurşunlu ilçemiz adına teşekkürü bir borç biliyorum" diye konuştu.

Anlamlı ziyaretlerinden dolayı Kurşun Belediye Başkanı'na teşekkür eden Başkan Dinç, belediye yönetimi olarak, il genelindeki hizmetlerine, ilçeleride ilave ederek sınırları genişlettilerini söyledi. Kurşunlu ilçesinin kendileri için önemli bir yere sahip olduğunu belirten Dinç, "Kurşunlu ilçemizde pek çok farklı alanlarda hizmetlerde bulunmaya çalıştık. Biz istiyoruz ki, bir şehir merkezinde ne var ise, ilçelerimizde de o hizmetleri aratmayalım. Buna bağlı olarak, ilçe halkımızı memnun edecek, onların ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri ortaa koymaya çalışıyoruz. Kurşunlu ilçemizde de çocuklarımız için park alanları oluştururken, eğitim alanında da yine gelenek haline getirdiğimiz Z kütüphanemizi yaptık. İlçelerimize ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler vermeye de devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.