Başkan Dinç'e Anlamlı Teşekkür

Başkan Dinç'e Anlamlı Teşekkür

4 Ağustos 2012

Çankırı’nın 2012 LYS TM’de Türkiye 4.sü olması ve Ana-Kız Okuldayız Kampanyasında son bir yılda yakalanan büyük başarıda katkısı olan yönetici ve idarecilere düzenlenen programda teşekkür plaketi verildi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın ev sahipliğinde eğitim camiasının buluştuğu iftar yemeğinde, okullara başta kitap, teknik donanım olmak üzere her türlü desteği veren ve öğrencilere üniversiteye hazırlık kursu açarak önemli bir katkı sağlayan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e, eğitime olan katkı ve özel desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Alay Komutanı J. Albay Şakir Uslu, İlçe Kaymakamları ve eğitim camiasının katıldığı iftar programı plaketlerin takdimiyle son buldu.