Başkan Dinç Yeni Projeleri Yerinde Denetliyor

Başkan Dinç Yeni Projeleri Yerinde Denetliyor

15 Haziran 2017

Belediye Başkanı İrfan Dinç Masal Müzesi, Tuz Rehabilitasyon Merkezi, Uzunyol Sokak Sağlıklaştırma, Aşiyan Köprülü Kavşak, Bisiklet, Yürüyüş ve Spor Yolu ile teknik birimlerin tek çatı altında toplanacağı yeni asfalt şantiyesi alanındaki idari binaları yerinde inceleyerek çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Çankırı Belediyesi’nin şehre yeni bir kimlik kazandıracak projelerinin tüm hızı ile devam ettiğini belirten Dinç, Çankırı’nın Türkiye’de örnek gösterilen bir il olma konusunda süreklilik sağlamaya çalışarak üretmeye ve hizmet etmeye büyük kararlılıkla devam edeceklerini söyledi. Dinç, yapımı devam eden projeler hakkında da bilgi vererek “Uygulama projesini hazırlayarak Karayollarına devrettiğimiz Aşiyan Köprülü Kavşak Projesi ile trafik problemimize önemli ölçüde neşter vuracak, Uzunyol Caddesi’ndeki evler, 1. ve 2. etap sokak sağlıklaştırması kapsamında Çankırı turizmine kazandırılacak, Tuz Rehabilitasyon Merkezimiz şifa merkezi olacak, Anadolu’da yüzyıllardır anlatılan anonim masallar büyük küçük herkese Çankırı’daki Masal Müzesi’nde anlatılacak, Bisiklet-Yürüyüş ve Spor Yolu ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının standartlarına uygun yapılan ilk bisiklet yolunu hizmete açmış olacağız. Hizmetlerimizi hep artırarak ve iyileştirerek sürdüreceğiz. Durmak yok, yolumuza istikrarlı bir şekilde devam.” ifadelerine yer verdi. Dinç, incelemeler esnasında projelerin yapımında görev alan işçilerle de sohbet etti.