Başkan Dinç, Personeline Övgüler Yağdırdı

Geri

Başkan Dinç, Personeline Övgüler Yağdırdı

16 Kasım 2015

Sosyal faaliyetlere önem veren Çankırı Belediyesi, rutin programlarının arasında Belediye personeli için de program düzenledi. Belediye Başkanı İrfan Dinç, kaynaşma yemeğinde bir araya gelen personellerine çalışmalarına sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti. 


Dinç, “Belediyecilik, ekip İşidir.” 

Başkan İrfan Dinç, kaynaşma yemeği öncesi belediye çalışanları ve ailelerine kısa bir konuşma ile seslendi.  Görev süresi boyunca ekibinin desteği ile Çankırı’da birçok güzel işlere imza attıklarını belirten Başkan Dinç, insan odaklı yaklaşımla hayatın her noktasına ulaşmaya devam edeceklerini söyledi. Dinç, Türkiye’ye rol model çalışmalar ve projeler gerçekleştirdiklerini vurgulayarak “Bu çalışmaları Başkan İrfan Dinç tek başına gerçekleştirmedi. Belediyemizde çalışan her personelimizin çalışmalarımızda katkısı var. Görevimiz boyunca benimle birlikte adım attığınız, Çankırı adına iyi ve güzel ne yapacaksak benimle birlikte taşın altına elini koyduğunuz için tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Belediyecilik, ekip işidir. Vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyisini getirebilmek için sizlerle birlikte ortak akıl ve sinerji oluşturmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynaşma yemeğine aileleri ile birlikte katılan belediye çalışanları, program sonunda Dinç ile birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.