Başkan Dinç Personeli ile İftar Yaptı

Başkan Dinç Personeli ile İftar Yaptı

3 Temmuz 2017

Belediye Başkanı İrfan Dinç, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını güçlendiren Ramazan ayında bu kez Beledye çalışanları ile bir araya geldi. Aileleri ile birlikte iftar yemeğine katılan personelin masalarına giderek onlarala  tek tek selamlaşan Dinç, hemşehrileri ve çalışanları ile iç içe olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Belediye çalışanlarının kendi içerisinde büyük bir aile olduğunu vurgulayan Dinç, “Hepimizin ortak görevi, şehrimizin  samimi insanlarına yakışırbir hizmet sunmak  ve onların duasını almaktır. Bir belediyenin en büyük sermayesi, el ele, gönül gönüle çalıştığı personelleridir. Belediye Başkanı olarak, sizler gibi azimli ve çalışkan personeller ile mesaimi paylaştığım için gurur duyuyorum. Birlikte daha nice bereketli sofralarımızın olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.