Başkan Dinç, Öğrencilerle Buluştu

Başkan Dinç, Öğrencilerle Buluştu

7 Ekim 2015

Okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya gelen Başkan Dinç, “Her Yıl Her Okula Bir Proje” kapsamında okula yaptırdıkları çalışmaları yerinde inceledi. Belediye tarafından yapılan çok amaçlı salonda öğrencilerle sohbet eden Dinç, özel eğitim sınıfında öğrenim gören öğrencileri de ziyaret etti. Özel öğrenciler, Dinç’e yoğun sevgi seli gösterdi. Dinç, miniklere yeni eğitim öğretim yılının ilk hediyelerini de verdi.  Eğitime destek çalışmalarını öncelikli olarak gerçekleştirdiklerini belirten Dinç, budan sonraki süreçte de öğrencilerin eğitim ve öğrenim yaşamlarının standardını arttıracak örnek uygulamalara imza atacaklarını ifade etti.

Okul Müdürü Resul Ayhan, “Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e ne zaman okulumuzun eksiğini söylesek bizi hiç geri çevirmedi ve çocuklar için hemen yerine getirdi. Okulumuza kazandırılan çok amaçlı salonumuzda birçok etkinlik gerçekleştirirken Z Kütüphanemiz önünde ise kitap okumak için kuyruklar oluşuyor. Öğrencilerimiz bilgisayarları kullanarak istediği konuyu araştırabiliyor. Önemli katkılarından dolayı Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.