Başkan Dinç, Mümine’nin Zaferini Kutladı

Başkan Dinç, Mümine’nin Zaferini Kutladı

22 Haziran 2012

Rakiplerine karşı ezici bir üstünlük sağlayarak büyük bir başarı elde eden Çankırılı Mümine, kazandığı gümüş madalyayla Avrupa’da Türk Bayrağı’nı dalgalandırarak hem ülkemizi hem de Çankırı’yı gururlandırdı.

Çankırı Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün Lisanslı sporcusu olan ve + 70 kiloda Avrupa 2.si olarak büyük bir başarıya imza atan Mümine Yılmaz’ı tarihi Çamaşırhanede düzenlenen törenle ödüllendiren Başkan İrfan Dinç, “Biz belediye olarak gücümüz yettiği ölçüde destek vermeye çalışıyoruz ve bu desteğimizi de her zaman devam ettireceğiz. Bize bu gururu ve mutluluğu yaşattığı için Mümine’yi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” diyerek Kıck Boks Gençler Avrupa Kupası’nda Avrupa 2.si olan Mümine’den dünya ve olimpiyat şampiyonluğu beklediğini söyledi.