Başkan Dinç, Muhabbet Toplantılarında Halkla Buluşuyor

Geri

Başkan Dinç, Muhabbet Toplantılarında Halkla Buluşuyor

1 Haziran 2012

Beraberinde eşi Zeynep Dinç, Meclis üyeleri Rafet Alemdar ve İbrahim Yarahmet ile Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç’la birlikte Karamalak Apartmanı’na giden Başkan Dinç’in vatandaşlarla buluşması sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. 

Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye çalışmalarıyla ilgili olarak vatandaşlara bilgi verdikten sonra “Bu sefer daha çok siz konuşun ben dinleyim” diyerek sözü vatandaşlara bıraktı. Apartman sakinleri genel belediye hizmetleriyle ilgili istek ve dileklerinin yanında bazı özel sorunlarını da Başkan Dinç’e ilettiler. 

Muhabbet Toplantısı’nın sonunda “Çankırı’yı çok toparladınız, sizden herkes çok memnun.” diyen vatandaşa Başkan Dinç, “Bizim ortaya koyduğumuz işler, Çankırı için prestijli işler. Projelerimizle, Çankırı’nın imajına büyük katkı sağladık. Bununla da kalmayıp, Ankara’ya yakın olsun ki daha çok yatırımcı çekelim düşüncesiyle Tüney tarafına kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesiyle yeni bir istihdam sağlanarak, hem Çankırı’nın ekonomisi canlanacak hem de göç engellenecek. Biz de belediye olarak her hafta mutlaka bir yatırımcıya buraları gezdiriyoruz. Bir taraftan belediye hizmetlerini en iyi şekilde sizlere ulaştırabilmek için gayret sarf ediyoruz diğer yandan da Hükümetimizin teşvik yasasında 5. bölgede olan Çankırı’ya yeni istihdam alanları açılması için çalışıyoruz. Bu işi hep birlikte başaracağız” dedi.