Başkan Dinç, Milli Güreşçimizi Şampiyonaya Yolcu Etti

Geri

Başkan Dinç, Milli Güreşçimizi Şampiyonaya Yolcu Etti

13 Nisan 2016

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Belediyesi Gençliksopr Klubü İşitme Engelli Sporcumuz, Milli Güreşçi Seyfullah Karadeniz'i,  5-11 Mayıs 2016 tarihleri arasında İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası için Milli Takım kampına uğurladı.

Güreşçimiz Seyfullah Karadeniz, antrenörü Seyfettin Karadeniz ve Belediye Gençlispor Klubü Müdürü Talip Dönmez ile birlikte Başkan Dinç'i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, milli sporcumuzdan üstün başarılar beklediklerini belirterek, "Seyfullah kardeşimizin daha önceki başarıları hepimizi gururlandırdı. Ben inanıyorum ki İran'da düzenlenecek olan şampiyonada da en iyi şekilde mücadele vererek, bizlere bir kez daha aynı gurur tablosunu yaşatacak ve Ay Yıldızlı Bayrağımızı bir kez daha göndere çektirecektir. Kamp dönemi boyunca sporcumuz çalışmalarına devam edecek ve mindere çok güçlü bir şekilde çıkacak. Gençlispor Klubümüzün gururu milli güreşçimize müsabakalarında başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

Milli Güreşçimiz Seyfullah Karadeniz, desteklerinden dolayı Başkan Dinç'e teşekkür etti. Milli Sporcumuz, Başkan Dinç'e şampiyonada Ay Yıldızlı Bayrağımızı göndere çektirmek için elinden gelen bütün gayreti göstereceğini söyledi.

Greko-Romen stilde ülkemizi temsil edecek olan Milli sporcumuz Seyfullah Karadeniz, 2015 yılında düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda birinciliği elde ederek, altın madalyanın sahibi olmuştu.