Başkan Dinç, Merkez Mahalle Muhtarlarıyla Toplantı Yaptı

Geri

Başkan Dinç, Merkez Mahalle Muhtarlarıyla Toplantı Yaptı

23 Kasım 2012

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, merkez mahalle muhtarlarıyla periyodik olarak gerçekleştirdiği toplantılardan birini daha belediyenin yeni toplantı salonunda yaptı.

Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda mahallelerin sıkıntı ve sorunları ele alınırken, 2013 yılında yapılması gereken çalışmalar birimlerin programlarına kaydedildi.

Mahalle muhtarları sırasıyla kendi mahallelerinin eksiklerini ve yapılması gereken konuları dile getirerek Belediye Başkanı İrfan Dinç’e birebir anlattı. 

Bir ay önce Çankırı geneline 40.000 ton asfalt atarak Çankırı tarihinde görülmemiş bir rekora imza atan Çankırı Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle karşılayan mahalle muhtarları   “Çankırımız ve halkımız için birlikte hareket ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarınız ve projelerinizde de ortak çalışmalar yapacağız.” dediler. 

Kendisinin teşkilatçılıktan geldiğini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “ Birlikte hareket etmenin çok faydalı olduğunu çok iyi bilen insanlardan birisiyim. Hep birlikte, Çankırılılar için özverili bir şekilde en iyisini, en layıkını yapmanın gayreti ve çabası içerisinde olmalıyız. El atmadık mahalle, sokak ve cadde bırakmadık. Peki, “her şey tamam” mı diyoruz? Hayır, yapacak o kadar çok işimiz var ki, insanımızı refah içerisinde yaşatana kadar çalışacağız.” diyerek, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.