Başkan Dinç, Memur-Sen Yöneticileri ile Buluştu

Geri

Başkan Dinç, Memur-Sen Yöneticileri ile Buluştu

7 Eylül 2012

Memur-Sen yöneticilerinin büyük ilgi gösterdiği istişare toplantısına; Belediye Meclis Üyesi Rafet Alemdar, Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç, Arif Çıyan ve Mehmet Çayır ile belediyenin birim müdürleri de katıldı.

Memur-Sen Çankırı Şube Başkanı Ali Solak yaptığı konuşmada Çankırı’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Memur-Sen üyeleri olarak yaşadıkları kentte sorumluluklarının farkında olduklarını belirterek böylesi istişare toplantılarının önemine değindi ve bu organizasyonu gerçekleştirdiği için Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç de yaptığı konuşmasında; bu şehirde yaşayan herkesin çevresinde iyi yaşama şartlarının oluşmasında, kent kültürünün oluşumunda sorumluluğunun bulunduğunu belirterek “Biz ekibimizle bu şehri güzelleştirmek ve daha iyi yaşanabilir bir kent haline getirmek için yoğun çaba içindeyiz. Sizler de birer sorumlu yönetici olarak bu şehirde görmüş olduğunuz eksiklikleri bizlere bildiriniz ve daha iyi yaşam için önerilerinizi bizlerle paylaşınız. Bu yüzden bu istişare toplantılarını yapıyoruz. Bugün, bizden ziyade sizler konuşacaksınız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Memur-Sen üyeleri, şehirde gördükleri eksiklikler ve sorunlarla ilgili görüş ve düşünceleri ile önerilerini aktardılar. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşma, yaklaşık 3 saat sürdü.