Başkan Dinç, Küçük Sanayi Esnafı ile İftarda Buluştu

Geri

Başkan Dinç, Küçük Sanayi Esnafı ile İftarda Buluştu

24 Temmuz 2015

Makas Fabrikası alt bölgesinde yer alan Deveciler mevkiinde Belediye tarafından kurulan iftar sofrasına katılan Belediye Başkanı İrfan Dinç, alzheimer hastası Fatma Recep’i iftar öncesi evinde ziyaret etti. Daha sonra iftar hazırlıklarını kontrol eden Başkan Dinç, Deveciler mevkii sakinleri ile sohbet etti. Dinç, iftar vaktinin yaklaşması ile Küçük Sanayi esnafı ile iftarda bir araya geldi. Sanayi esnafları tarafından karşılanan Dinç, tüm masaları tek tek dolaştı. Dinç, ezanın okunmasının ardından sanayi esnafı ile birlikte orucunu açtı.

Mahalle İftarlarının Samimiyeti Apartmanları Sardı 

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediyenin Ramazan programının dışında, Milli Eğitim Lojmanlarında düzenlenen iftar yemeğine de katıldı. Eğitim camiasının bir araya geldiği iftarda Başkan Dinç, lojman sakinlerinin istek ve önerilerini de dinledi. Eğitime verdiği ciddi katkılardan dolayı Dinç’e teşekkür edilirken,  Dinç “Düzenlediğimiz mahalle iftarlarımız apartman sakinlerine de örnek oldu. Bizim kurduğumuz iftar sofralarının dışında vatandaşlarımızı, komşuları ile birlikte düzenledikleri iftar sofralarında görmek bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Çankırı’da öncülüğünü yaptığımız mahalle iftarlarının samimiyeti, apartmanlara kadar yayılmış durumda. Bizim insanımızın içinde olan birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını ortaya çıkarmakta öncülük ettiğimiz için mutlu ve gururluyuz.” ifadelerine yer verdi.

Çankırı’nın En Büyük Parkında Keyifli Akşam Sohbetleri

 Havaların da ısınması ile birlikte Çankırı’nın en büyük parkı Recep Tayip Erdoğan Parkı, iftar vaktinin ve iftar sonrasının tercih edilen noktalarından biri oldu. Dün akşam mahalle iftarının merkeze uzak bir bölgede kurulması sebebi ile vatandaşlar, bu kez iftar vakti parktaki kameriyeleri doldurdu. İftar sonrasında ise vatandaşlar, çay keyfi, sohbet ve teravih namazı için Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nı tercih etti. İftar programının ardından Recep Tayip Erdoğan Parkı’na geçen Belediye Başkanı İrfan Dinç, vatandaşlarla sohbet etti. Aileleri ile birlikte parka gelen çocukların Dinç’e gösterdiği ilgi gözlerden kaçmadı. Park içerisinde bulunan namazgâh ise açık havada sunduğu rahatlık nedeni ile kadın- erkek birçok vatandaşın rağbet gösterdiği ibadet yeri oldu.