Başkan Dinç Koltuğu Özel Çocuklara Bıraktı

Geri

Başkan Dinç Koltuğu Özel Çocuklara Bıraktı

18 Mayıs 2017

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 10–16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında özel çocukları makamında ağırladı. Başkan Dinç, Başkanlık koltuğunu bu kez özel çocuklara bıraktı.  Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezi üyesi olan çocuklar, ahşap boyama kursunda yaptıkları oyuncakları çok sevdikleri Başkan Amcalarına hediye etti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında kendisini ziyarete gelen özel çocukları makamında karşıladı. Dinç, makam koltuğunu özel çocuklara bıraktı. Çocukların Dinç’e gösterdiği sevgi ise görülmeye değerdi. Engelli Koordinasyon Merkezinde düzenlenen ahşap oyuncak boyama ve müzik kurslarına katılan engelli çocuklar, yaptıkları oyuncaklardan Dinç’e hediye etti. Hediyelerini makamının en güzel yerine koyan Dinç, engelliler arasında kaynaşma, paylaşma ve koordinasyonu çok iyi sağladıkları için sevginin de beraberinde geldiğini ve ortaya çok güzel çalışmalar çıktığını kaydetti. Dinç,  Engelsiz bir Çankırı için çalışmalara devam ettiklerini de bildirdi.    

Özel çocuklar, hayatın engel tanımayacağını gösterircesine makamda önce Yaran gösterisi yaptılar sonra da şarkılar söylediler. Çocukların şarkılarına Dinç de eşlik etti.