Başkan Dinç Kent Konseyi Üyelerini ve Muhtarları İftarda Ağırladı

Geri

Başkan Dinç Kent Konseyi Üyelerini ve Muhtarları İftarda Ağırladı

3 Temmuz 2017

Çankırı Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile muhtarlar, aileleri ile birlikte Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Başkan Dinç’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına katılım yoğun oldu. İftar öncesi misafirlerini tek tek selamlayan Dinç, konuklarının iftar yemeğine çocuklarıyla birlikte katılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dinç, çocuklara  “Bunlar bizim yavrularımız, torunlarımız…” diyerek büyük ilgi ve şefkat gösterdi.

Ezanın okunması ile birlikte herkes aynı sofrada orucunu açtı. Yemek duası ise iftar sofrasının küçük misafiri tarafından yapıldı. İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli, hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı. Derelli, Kent Konseyi olarak Çankırı ile ilgili çalışmalarda Başkan Dinç ile ortak akıl platformunda bulunmaktan ve tavsiyelerinin destek görmesinden mutluluk duyduklarını belirterek Dinç’e teşekkür etti.

Dinç, “Ramazan ayının birlik ve beraberliği perçinleyen iftar sofralarımızın birinde muhtarlarımız ve Kent Konseyi üyelerimiz ile bu maneviyatı paylaşmaktan mutluyuz. Bu zamana kadar çalışmalarımızı Çankırı sevdalısı Kent Konseyi üyelerimiz ve muhtarlarımız ile uyum içerisinde yürüttük. Bundan sonra da Çankırı için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.