Başkan Dinç “İyi Yetişmiş Toplum, Kalkınmanın Dinamiğidir!”

Başkan Dinç “İyi Yetişmiş Toplum, Kalkınmanın Dinamiğidir!”

19 Temmuz 2012

Bu yıl 2 Temmuz 2012’de eğitime başlayan Belediye Yaz Kurslarında; 16 branşta 734 kursiyere ÇABEM, Hanımlar Lokali, Gençlik Merkezi, Güzel Sanatlar Lisesi, Çivitçioğlu Medresesi ve Kadın İstihdam Merkezi’nde 14 Eylül 2012 tarihine kadar 19 eğitmen eşliğinde eğitim vermeye devam ediliyor.

Yaz kursları kayıtlarında Çankırılıların daha çok İngilizce, Gitar, Diksiyon, Bağlama, Resim, Basketbol ve Piyano alanlarına ilgi duyduğunun da ortaya çıktığını söyleyen Başkan Dinç “ Yaz Kursları ile ilgili müfredatımız büyük titizlikle hazırlandı. Bütün amacımız; belediyenin tüm imkanlarını sunarak, kendini geliştirmek isteyen vatandaşlarımıza yetenekleri doğrultusunda gerekli ortamları sağlamak. Bu konuya çok önem veriyorum. Zira, iyi yetişmiş toplum, kalkınmanın dinamiğidir!” diyerek basın toplantısını sonlandırdı.