Başkan Dinç: İnsanlık, Elbet Sonsuz Bahtiyarlığa Erişecektir

Geri

Başkan Dinç: İnsanlık, Elbet Sonsuz Bahtiyarlığa Erişecektir

25 Ocak 2013

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Mevlid Kandili münasebetiyle yayınladığı kandil mesajında tüm insanlığın Peygamber Efendimiz sayesinde sonsuz bahtiyarlığa erişeceğini söyledi.

Başkan Dinç, yayınladığı kandil mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yüce Allah’ın, âlemlere rahmet olarak gönderilen, yaratılmışların en değerlisi Peygamber Efendimiz (s.a.v)in dünyayı şereflendirdiği en kıymetli günlerden birini daha yaşamayı bizlere nasip ettiği bugün, Hz. Muhammed  (s.a.v)in doğumunun 1442. yıldönümünü kutlamaktayız.

Yaşam şeklinden davranışlarına, öğrendiklerinden öğrettiklerine kadar İslam alemine ışık tutarak dünya ve ahiret arasında bizlere köprü olan Peygamber Efendimiz sayesinde O’nun yolundan giden tüm insanlık, elbet sonsuz bahtiyarlığa erişecektir.

Bu gece; kalplerimizin yumuşadığı, dillerimizin tövbe ettiği, yeryüzünde bereketin çoğaldığı, insanların kendi iç dünyalarına döndüğü müstesna gecelerden biridir. Cenab-ı Allah’ın bizim için fırsat kıldığı bu günler, Peygamber Efendimizin onurunu, hoşgörüsünü, saygınlığını, merhametini ve değerli yaşamını bir daha unutmamacasına hatırlamamız gereken önemli zamanlardır. 

Bu duygu ve düşüncelerimle Mevlid Kandili’nin, tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz eder ve hemşerilerimin kandilini kutlarım.” dedi.