Başkan Dinç, Huzurevi'nde Elleri Öpülesi Büyükleri ile Buluştu

Geri

Başkan Dinç, Huzurevi'nde Elleri Öpülesi Büyükleri ile Buluştu

25 Mart 2016

Çankırı Belediyesi Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle İsmail Özdemir Huzurevi'nde yaşlıların moral ve motivasyonunu artırmak, kendilerine yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla program düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ile eşi Zeynep Perihan Dinç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsim Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Boz ile Hasan Öztürk daire müdürleri ve çalışanları ile Huzurevi sakinleri ve belediye çalışanları katıldı.

Düzenlenen etkinlik  şehitlerimiz için okunan Mevlid-i Şerif programı bile başladı. Etkinlikte şehitlerimiz için Kur'an tilaveti yapılırken, kabul salonunda bulunan Huzurevi sakinleri de edilen dualara hep birlikte 'Amin' dediler. Yakalarına şehitlerimizin fotoğraflarını asan yaşlılar, dualarıyla adeta teröre meydan okudular.

Mevlid-i Şerif ve duaların ardından söylenen ilahiler eşliğinde yemek yendi. Yemekten sonra şehitlerimizin fotoğrafları bulunan slayt gösterisi duygusal anlara sahne oldu.

Programda Huzurevi sakinlerine seslenen Belediye Başkanı İrfan Dinç, birlikte olmanın önemine, dostluk ve samimiyetin getirdiği güzelliklere vurgu yaptı. 'Elleri öpülesi büyüklerimiz' şeklinde konuşmalarına devam eden Başkan Dinç, "Ben biliyor ve inanıyorum ki, biz birşeyler yapıyor ve başarıyor isek, başta liderlerimiz olmak üzere, bunca olumsuzluğa rağmen bizi yok etmek isteyen yedi düvele karşı dimdik ayakta duruyorsak, bunların hepsi sizlerin hayır dualarınız sayesindedir. Sizler dua ediyorsunuz ki, bizler bu şekilde güçlü ve sağlam durabiliyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Ben sizlerin bu anlamlı gününüzü kutluyorum. Rabbim sizlere sağlık, afiyet ve güç versin. Sizler, bizleri dualarınızda unutmayın ki, bizlerde sizler için değerlerimiz için, vatanımız için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret edelim." şeklinde konuştu.

Başkan Dinç, Yaşlılar adına düzenlenen anlamlı programda katılımları ile kendilerini onurlandıran Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan'a teşekkür etti.

Programda yer alan ve kendileri adına düzenlenen etkinlikten  son derece memnun kaldıklarını dile getiren yaşlılar mutluluklarını ve sevgilerini Başkan Dinç'e sarılarak dile getirdiler. Başkan Dinç'i her zaman oğulları gibi gördüklerini ifade eden Huzurevi sakinleri, Dinç'e hayır dualarda bulunarak, teşekkür ettiler.

Etkinliğin sonunda yaşlılara Vali Özcan ve Başkan Dinç, hediye takdim ettiler.