Başkan Dinç: Hedefinizi Büyük Tutun

Geri

Başkan Dinç: Hedefinizi Büyük Tutun

25 Şubat 2015

Öğrenciler ile eğitim planları hakkında konuşan Dinç, ''Hedeflerinizi büyük tutun. İleride başarılı bir hayat geçirmek bugün kuracağınız hayaller ile şekillenecektir. Doktor olmakta sizin elinizde, mühendis olmakta. Planlı ve hedefinize yönelik çalışırsanız başaramayacağınız iş yoktur'' diye konuştu.

Kendi yaşımından da örnekler veren Başkan Dinç, ''Partimin Gençlik Kolları Başkanıyken bir gün belediye başkanı olmayı hayal eder, ona göre çalışırdım. Bugün geldiğim noktayı , o gün yaptığım planlamaya, zaman içerisinde attığım adımlara borçluyum'' dedi.

Kitap okumanın  çok faydasını gördüğünü belirten Dinç, öğrencilere başta yaz tatilleri olmak üzere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

''Z Kütüphane Müjdesi''

Öğrenciler ile samimi bir havada geçen sohbetin son bölümünde Başkan Dinç'ten kütüphane müjdesi geldi. Kitap okuma ile ilgili olarak öğrencilere hedef koyan Dinç, öğrencilerden kitap okuma sözü aldı. Verilen sözlerin ardından Başkan Dinç, okula bir kütüphane hediye edeceğini söyledi.

Okul öğretmenlerinden Muharrem Bekiroğlu da, Başkan Dinç'e, öğrencilere zaman ayırdığı ve kütüphane sözü verdiği için teşekkür etti.