Başkan Dinç, Haftanın İlk Sohbetini Özel Öğrencilerle Yaptı

Geri

Başkan Dinç, Haftanın İlk Sohbetini Özel Öğrencilerle Yaptı

14 Mart 2016

Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hafif Engelli Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin, engelli dostu Belediye Başkanı İrfan Dinç ile sohbet etmeyi özlemesi üzerine Okul Müdürü İsmail Karabasmaz ve Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni, gençleri Başkanlık makamına getirdi. Sekiz özel gencin ziyaretinden memnun kalan Başkan Dinç, onlara sımsıkı sarıldı. Gençler, Başkan Dinç’e olan sevgi ve muhabbetlerini ona bol bol sarılarak ve onu öperek gösterdi.

Özel öğrenciler ile sohbet esnasında onların Çanakkale’ye gitmek istediklerini öğrenen Dinç, niçin gitmek istediklerini sordu. Genç Enes’in “ Şehitlerimize dua etmek istiyoruz.” cevabı, Dinç’i duygulandırdı. Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerini Çanakkale’ye göndereceğini söyleyen Dinç, onlardan özel bir istekte bulundu. Özel öğrenciler, şehitlere dua ederken Belediye Başkanı İrfan Dinç için de dua edeceklerini söyleyerek Dinç’in isteğini yerine getirmeye söz verdiler. 

Ziyaret sonunda özel öğrenciler, sohbet etmek için geldikleri Başkan Dinç’e çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.