Başkan Dinç Gönüllülerle Buluştu

Başkan Dinç Gönüllülerle Buluştu

14 Aralık 2012

Semerkant İletişim Merkezi Gönüllüleri ile Tarihi Çamaşırhanede buluşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Belediyesinin yaptığı çalışmalara değinerek ekibiyle birlikte geceli gündüzlü çalışarak şehrin önemli sorunlarına neşter vurduklarını belirtti. Dinç, Çankırı'yı gelecek kuşaklara en iyi şekilde bırakabilmek için bir çok proje üzerinde çalıştıklarını anlatarak '18 Ayda 18 Proje' kapsamında gelinen son aşamaları gönüllülerle paylaştı.

Manevi değerlerin önemine değinen Dinç, "Toplum hayatının temel direği manevi değerlerimizdir. Manevi değerlerimiz vaz geçilmez unsurlarımızın başında gelmektedir." dedi.

Tarihi Çamaşırhanenin mistik atmosferinde gerçekleşen buluşma, hediye takdimiyle son buldu.