Başkan Dinç, Geziler İçin Otobüs Sayısını 3’e Çıkarttı

Geri

Başkan Dinç, Geziler İçin Otobüs Sayısını 3’e Çıkarttı

12 Ekim 2012

-Başkan Dinç, Geziler İçin  Otobüs Sayısını 3’e Çıkarttı 

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye bünyesinde oluşturduğu Yaşlılar Koordinasyon Merkezi aracılığı ile Çankırı’daki yaşlılarımızı Çavundur Kaplıcaları’na götürmeye devam ediyor. 

Gelen yoğun talepleri karşılamak için tur sayısını arttıran Çankırı Belediyesi, geziler için 3. otobüsünü de kaldırdı.  

Haftanın dört günü sabah 9 sularında başlayan kaplıca gezisinde; Salı ve Cuma günleri erkekler, Çarşamba ve Perşembe günleri de kadınlar için ayarlandı. Ayrıca, Çavundur kaplıcalarına düzenlenen gezi içinde, Çankırı’da inanç turizminin önemli merkezlerinden biri olan “Hoşislamlar Türbesi” ve “Asker (Yaralı) Balıklar” ziyareti de yer alıyor. 

Belediye tarafından düzenlenen kaplıca turları; erkek-kadın bölümleri, bu bölümlerde büyük havuzlar, soyunma ve dinlenme yerleri, öğle yemeği ikramı ve çay molası ile yalnızca dertlerine derman arayanlar için değil, günlük hayatın stresinden kurtulmak isteyenler için de  alternatif oluyor. 

Kaplıca gezisine katılan vatandaşları her gezi öncesi uğurlayan Başkan Dinç “Yüce Allah’ (c.c) ın bize bağışladığı sayısız nimetlerden birisi olan kaplıcalarımızdan, vatandaşlarımızın ziyadesiyle faydalanması için bu çalışmayı başlattık. Sizlerden gelen yoğun talep, ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesi. Sizin memnuniyetiniz, bizim memnuniyetimiz. Sizler için çalışmak, isteklerinizi mümkün olduğunca yerine getirmek bizim görevimiz. Düzenlediğimiz gezide hem eğlenmeniz hem de şifa bulmanız dileğimiz. Hepinizin ellerinden öpüyor ve bizlerden hayır duanızı eksik etmeyin diyorum. Hayırlı yolculuklar.” diyerek bir uğurlama daha gerçekleştirdi.