Başkan Dinç Çorap Sanayicileri Derneği Yöneticilerini Kabul Etti

Geri

Başkan Dinç Çorap Sanayicileri Derneği Yöneticilerini Kabul Etti

2 Haziran 2015

Çorap Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent İyikülah ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı İrfan Dinç'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye toplantı salonunda oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette söz alan Dernek Başkanı Bülent İyikülah, Türkiye'de çorap sektörünün her geçen gün büyüdüğünü belirterek "Çorap üreticileri olarak birlik beraberlik ve dayanışma içinde kurumsal bir yapıda örgütlenmiş durumdayız. Dünyanın en büyük ikinci çorap üreticisiyiz. Hem ekonomiye hem de istihdama ciddi katkı sağlayan bir sektörüz. Bize zaman ayırıp bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı İrfan Dinç'te çorap sektörünün özellikle istihdama katkı açısından dinamik bir yapıya sahip olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sizlerin böylesine birlik ve beraberlik içinde olmanızdan ve ekip ruhunu taşımanızdan doğrusu etkilendim. Çankırı Şabanözü'nde faaliyet gösteren Gelal Çorapları'nın geldiği nokta ve istihdama katkısından gurur duyuyoruz. Bugün Ronaldo, Messi gibi dünyanın önemli isimlerine çorap giydiriyorsunuz, artık çıtayı daha da yükseltip geniş bir vizyonla hedefi uzay olarak belirlemelisiniz. Gelecekte uzaylılara da Türk çorabı giydirmeyi ciddi bir reklam aracı olarak kullanabilirsiniz. Ziyaretinizden ziyadesiyle memnun oldum" dedi.

Çorap Sanayicileri Derneği Başkanı Bülent İyikülah, Başkan Dinç'in uzaylılara çorap giydirme düşüncesinin çok iyi bir reklam aracı olabileceğini belirterek, Başkan Dinç'e teşekkür etti. Ziyaret sonunda İyikülah, Başkan Dinç'e hediyesini takdim ederken, Başkan Dinç'te kendisine hem belediye kültür yayınlarından oluşan bir set hem de Çankırı toprağından hazırlanmış bir ebru tablo hediye etti.