Başkan Dinç Çocuklarla İstişare Etti

Başkan Dinç Çocuklarla İstişare Etti

13 Kasım 2017

Belediye Başkanı İrfan Dinç,  katıldığı Çocuk Meclisi Toplantısı’nda çocuklar ile sohbet etti ve birçok konuda onların fikirlerini aldı. Çocukların tezahüratları ile karşılanan Başkan Dinç, kendisini en mutlu eden çalışmaların çocuklara yönelik gerçekleştirdiği hizmetler olduğunu belirtti. Dinç, “Yavrularımıza her açıdan gelişmiş, büyümüş ve süper güç olmuş bir ülke bırakmak istiyoruz. Bunu ancak siz yavrularımızın çok çalışması ile başarabiliriz. Biz Dünyaya hükmetmiş bir ecdadın çocuklarıyız. Kendimizi, yeteneklerimizi, bilgimizi geliştireceğiz, sosyal çocuklar olacağız. Sizler, üstün bir medeniyetin varisi ve torunları olarak üstün olduğunuzu asla unutmayınız. Bilgi ve teknoloji çağında bütün yenilikleri takip edeceğiz ama bize miras bırakılan değerleri de unutmayacağız. Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak için imkânlarımızın da ötesinde bir gayret sarf ediyor ve etmeye de devam edeceğiz. Şehrimizin geleceğini yönlendirmede düşüncelerinizi beyan etmeniz bizim için çok önemli.  Çocuk Meclisimizin oluşturduğu eylem planı çalışmalarımızın merkezinde olmaya devam edecektir.” dedi.

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerinin bu sezonun ilk olağan genel kurul toplantısı için önümüzdeki haftalarda tekrar bir araya gelerek yeni yönetim kadrosunu oluşturacağı bildirildi.