Başkan Dinç; “Çankırı’yı Ayakta Tutan Çankırı Belediyesi’dir”

Geri

Başkan Dinç; “Çankırı’yı Ayakta Tutan Çankırı Belediyesi’dir”

24 Temmuz 2015

Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye çalışanları için düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı kısa konuşmasında “Etrafınızda gördüğünüz her şeyde bizim emeğimiz var. Çankırı’yı ayakta tutan Çankırı Belediyesi’dir.” diye konuştu.

Çankırı Belediyesi personeli ve aileleri, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Ramazan ayı boyunca farklı noktalarda mahalle iftarları düzenleyen Belediye, kendi çalışanlarını da unutmadı. Koç Otel’de verilen yemeğe katılan Belediye çalışanları, ezanın okunması ile hep birlikte oruç açtı.

İftar sorası kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, göreve geldikleri 2004 yılından beri mazinin  izlerini yaşatacak şekilde Çankırı’da Ramazan’ı dolu dolu yaşatmaya çalıştıklarını belirtti.  Birlik, beraberlik adına, mahalleli olma bilincinin  yeniden tadına  varma adına Ramazan sofralarını çalışanları ile birlikte hazırladıklarını söyleyen Başkan Dinç,  “Milletimizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak için hiç üşenmeden çalışan hanım kardeşlerime özellikle teşekkür ediyorum.Biz, çok güzel bir aileyiz.” dedi.

Dinç, konuşmasında önemli tespitlerde de bulundu. Yapılan çalışmalar ve projeler sayesinde Çankırı Belediyesi’nin birçok ilke imza atarak Büyükşehir Belediyeleri ile yarışır hale geldiğini vurgulayan Dinç, “Çankırı’yı ayakta tutan Çankırı Belediyesi’dir.Etrafınızda gördüğünüz her şeyde bizim emeğimiz var. Görevi alanına girmeyen konular bile, şehrimizi model bir şehir haline getirmek adına bizim sırtımızdadır, bizim sorumluluğumuzda ve vicdanımızdadır.” ifadelerine yer verdi.