Başkan Dinç, Bulvar Esnafıyla Buluştu

Geri

Başkan Dinç, Bulvar Esnafıyla Buluştu

22 Haziran 2012

 Belediye Etüt ve Proje Müdürlüğü’nün hazırlanan proje hakkında sunum yaptığı toplantıda, daha güzel bir şehir ortaya çıkarmak adına esnaflarla karşılıklı önerilerde ve çözüm arayışında bulunuldu.

Yapılacak işlerde istişarenin çok önemli olduğunu ve bunun kenti daha da ileri götürmeye yarayacağını söyleyen Başkan İrfan Dinç, “Bir proje ortaya koyduğumuzda hepimiz de sıkıntı yaşıyoruz. Hem bize hem de vatandaşımıza çok iş düşüyor. Yenilik ve gelişmek adına sorunları aşarak ve gerekirse bazı konularda fedakarlık ederek ortak yaşam kültürünü yerleştirmek zorundayız. Çankırı’da değişim rüzgarları çok hızlı esiyor. Her geçen yılda kentimiz bir öncekinden daha yeni daha farklı. Başta Atatürk Bulvarı olmak üzere şehrimiz öyle güzel bir hal alacak ki hayran kalacaksınız. Biz, bu projeleri sizlerin duyarlılığı ve desteği ile gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Katılımın yoğun olduğu toplantıda esnaflar, proje hakkında bilgilendirilirken önerilerini ve isteklerini dile getirme şansı da yakaladılar.