Başkan Dinç, Başkan Kılıç’a Nostalji Yaşattı

Geri

Başkan Dinç, Başkan Kılıç’a Nostalji Yaşattı

25 Ocak 2013

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında ziyaret eden Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Çankırı ziyaretinden memnun ayrıldı. 

İlimize kısa bir ziyaret gerçekleştiren Anayasa Başkanı Haşim Kılıç, Çankırı hakkında detaylı bilgi aldığı ziyarette “Belediye Başkanımızın Çankırı’nın tarihi ile ilgili verdiği bilgiler, bizleri çok şaşırttı. Tarihi değerleriyle geleceğe ışık tutan bir kent Çankırı. En yakın zamanda hak ettiği değeri bulmalı.” ifadelerine yer vererek şeref defterini imzaladı. 

Başkan Kılıç makam ziyaretinin ardından kendisine eşlik eden Anayasa Mahkemesi Başkan Yardımcısı Alparslan Altan, Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin, Anayasa Mahkemesi Üyesi Mümtaz Akıncı, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Üyesi Ali Aydın’dan oluşan heyet ile birlikte Buğday Pazarı (Hazımiye) Medresesi’ne geçti. 

Belediye Başkanı İrfan Dinç,  medresenin misafir odasındaki kuzinede pişirilen kestane ve patates ikramında bulunarak Başkan Kılıç’a nostalji yaşattı. Medresedeki odaları tek tek gezen heyet, özellikle tuz odasını çok farklı buldu. Ortamın çok hoşuna gittiğini belirten Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, eskiye duyduğu özlemden bahsetti.