Başkan Dinç, Başarılı Sporcusunu Ödüllendirdi

Başkan Dinç, Başarılı Sporcusunu Ödüllendirdi

30 Nisan 2015

Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu tarafından 17–19 Nisan 2015 tarihinde Eskişehir'de düzenlenen Trap Federasyon Kupası Yarışması’nda Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcularından İsmail Eruysal, “Genç Erkek Trap” kategorisinde Türkiye 2.si olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’ya bir madalya daha kazandıran başarılı sporcuyu Kulüp Başkanı Mesut Aslan ve Eruysal’ın hem antrenörü hem de babası olan Fatih Eruysal beraberinde makamında kabul etti. Eruysal’ın disiplinli çalışmaları neticesinde Çankırı’nın gurur tablosunda yer aldığını belirten Başkan Dinç, övgü ile bahsettiği sporcusunu altınla ödüllendirerek tebrik etti.

Antrenör Fatih Eruysal, “Babası olarak oğlumla, antrenörü olarak da sporcumla gurur duyuyorum. Elde edilen bu başarılar zahmet ve süreç gerektiren bir çalışmanın ürünüdür. Bu gayretli çalışma içerinde sizin emeğiniz büyüktür. Bize olan inancınız ve verdiğiniz destekler, bu başarıyı kaçınılmaz kıldı.” diyerek Dinç’e teşekkür etti.