Başkan Dinç, Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

Geri

Başkan Dinç, Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

16 Aralık 2013

Çamaşırhane'de gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof.Dr. Ali İbrahim Savaş ve akademisyenler katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Başkan Dinç, Çankırı'nın tarih boyunca istiladan uzak ve kültürel yapısının bozulmamış bir şehir olduğunu söyledi. Karatekin Üniversitesi'nin kaliteli akademisyenler ve başarılı çalışmaları ile marka haline geldiğini belirten Dinç, "Çankırı'da üniversitemizi başarılara taşımak için, üniversite yönetimi ile birlikte el ele verdik. Şahsımız adına üzerimize ne düşüyorsa azimle ve kararlılıkla yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde inşallah üniversitemiz ile birlikteliğimiz daha da çok projelerle devam edecek. Yerel yönetime katkı sağlama adına her türlü fedakarlığı ve çalışmaları sürdüreceğiz" diye konuştu.

Çankırı Belediyesi ile Karatekin Üniversitesi arasındaki iş birliğinin şehrimiz adına çok büyük projeleri ortaya çıkaracağını söyleyen Dinç, bunun için her zaman hazır ve azimli bir belediye olduğunun altını çizdi.

 

Karatekin Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, her türlü katkıyı ve yardımı kendilerine sağlayan Başkan Dinç'e teşekkür etti.