Başkan Dinç, “2017 Yılı Kardeşlik, Huzur ve Vicdan Yılı Olsun”

Geri

Başkan Dinç, “2017 Yılı Kardeşlik, Huzur ve Vicdan Yılı Olsun”

3 Ocak 2017

“2016 yılında ülkemizde ve dünyada yaşanan terör ve şiddet olayları, savaşlar, vahim felaketler ve kazalar ile 15 Temmuz vatana ihanet girişimi bizlere derin tecrübeler yaşattı. 2017 yılının; mutlu çocuklar ve umutlu insanların olduğu, açlık, sefalet, savaş ve terörün son bulduğu, insanların birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaktan keyif aldığı, sevgi, saygı ve hoşgörünün arttığı bir yıl olmasını diliyorum.

Birlik, beraberlik ve dirliğimizin ileriye taşınması adına özellikle 15 Temmuz sonrasında milli bir irade ve ortak bir akıl ortaya koyan aziz milletimizin bu kenetleşmesinin gelecek nesillerimize büyük bir miras ve hafızalardan silinmeyecek bir milli değer olarak yüzyıllara ulaşması en büyük arzumuzdur. 

Bu duygu ve düşünceler ile şehitlerimizi rahmet ile anıyor,  gazilerimize acil şifalar diliyorum. 2017 yılının; zalimlerin mazlumları katlettiği, kardeşin kardeşe kumpas kurduğu, hainin suçsuz insanları sırtından vurduğu, insanların insanlığı öldürdüğü bir yıl değil; kardeşlik, huzur ve vicdan yılı olmasını temenni ediyorum.”