Başkan Dinç 2016 Eğitim Vizyonu İçin Okul Müdürleri ile Buluştu

Geri

Başkan Dinç 2016 Eğitim Vizyonu İçin Okul Müdürleri ile Buluştu

16 Kasım 2015

Çankırı Belediyesi Kadın Eğitim Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ile Merkez ilk ve orta öğretim okullarının müdürleri ile bir araya gelen Başkan Dinç, Belediyenin 2012 yılından bu yana  yürüttüğü ‘’Her Yıl Her Okula Bir Proje’’ kapsamında devam eden çalışmalar dahilinde  okul müdürlerinin  2016 yılı için istek ve önerilerini dinledi.

Toplantıda, çalışma hayatı boyunca belediye ile okulların bu kadar iç içe olduğu bir şehir görmedimğini ifade eden  Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, örnek iş birliği için Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür etti.

Dinç,  eğitim alanındaki desteklerini düzenli bir şekilde devam ettireceklerini vurgulayarak  Çankırı’da eğitim gören çocukların eğitim ve sosyal donatılarla iyi bir geleeğe sahip olmalarını arzuladıklarını belirtti.

Dört saat süren toplantıda okul müdürleri, okulları için tasarladıkları projeler ile ilgili sunum gerçekleştirirken emekli öğretmenlerin çalışacağı Ders Çalışma Lokalleri hakkında da fikir alış verişi yapıldı.