Başkan Boz’dan Güreşçilerine Kispet

Başkan Boz’dan Güreşçilerine Kispet

18 Mayıs 2018

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, pehlivanlarını makamında ağırladı. Ata sporumuz güreşi çok iyi noktalara taşıyan pehlivanlara kispetlerini Başkan Boz takdim etti. Boz “Kulübümüz 7 yıl gibi kısa bir süre önce kurulmasına rağmen, ulusal ve uluslararası dereceler elde ederek Çankırı’yı en iyi şekilde temsil etmiştir. Ata sporumuz olan yağlı güreşte ise kulübümüzün güreşçileri, Kırkpınar ve Elmalı başta olmak üzere yurdun çeşitli bölgelerinde kıyasıya mücadeleler vererek birçok başarıya imza atmıştır. Belediyemiz güreş takımımıza verdiğimiz desteklerin karşılığını görüyor olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Güreşçilerimizin talepleri doğrultusunda yaptırdığımız yeni kispetleri ile er meydanlarını Çankırı Belediyesi anonslarıyla inleteceklerine eminim.” dedi.

Boz, “Belediye Spor güreş takımımız tecrübeli ve kendini kanıtlamış, başarılarıyla her zaman bizleri gururlandırmış çok değerli kardeşim Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu Seyfettin Karadeniz’e emanettir.” diyerek çalışmalarında  başarılar diledi.