Başkan Boz’dan Büyüklerine Ev Ziyareti

Başkan Boz’dan Büyüklerine Ev Ziyareti

8 Ekim 2018

Çankırı Belediyesi Yaşlılar Koordinasyon Merkezi, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle yaşlıların keyifli ve huzurlu zaman geçirmelerini sağlarken, sağlık ve evde temizlik hizmetleri ile Çankırı’da yaşayan yaşlıların en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, yaşlılara götürülen her hizmette onların yaşam standardını iyileştirdikleri ve yaşama sevinçlerini arttırdıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Boz, “65 yaş üstü kendi işini göremeyen yaşlı vatandaşlarımıza her ay evde temizlik hizmeti veriyoruz. Gerekli durumlarda ise hasta refakat ve kişisel bakım hizmetlerini gerçekleştiriyoruz.  Belediyemiz tarafından yapılan düzenleme ile 65 yaş üzeri yaşlı vatandaşlarımız halk otobüslerimizden de ücretsiz olarak faydalanıyor.  Çankırı’da yaşayan yaşlılar ile huzur evi sakinlerimizi kültür gezileri kapsamında gezdirerek sosyalleşmelerine de olumlu katkı sağlıyoruz.” dedi.