Başkan Boz’a Vergi Haftası Ziyareti

Başkan Boz’a Vergi Haftası Ziyareti

26 Şubat 2019

Defterdar Ahmet Seçim Güldoğan ve ekibi, Vergi Haftası dolayısı ile kurum ve kuruluşlara yapılan ziyaretler kapsamında, Belediye Başkanı Hüseyin Boz’u ziyaret etti.  Vatandaşlarda vergi bilincinin oluşturulması ve bu konuya dikkat çekmek için bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Güldoğan, mükelleflerin gönüllü vergi ödeme alışkanlıklarının artırılması gerektiğini vurguladı.

Makamda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Hüseyin Boz da vergi konusunda her vatandaşın duyarlı davranması gerektiğini belirterek vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu ifade etti. Boz, “Vatandaşlarımızın ödediği her kuruş hizmet olarak kendilerine geri dönmektedir.  Vergi, bir şehir ve ülke için yatırım demektir. Bu vesile ile tüm çalışanları ve vergi mükelleflerini can-ı gönülden kutluyorum.” dedi.