Başkan Boz, Şehrin En Büyük Mahallerinden Birinde Vatandaş ile Buluşacak

Başkan Boz, Şehrin En Büyük Mahallerinden Birinde Vatandaş ile Buluşacak

15 Ağustos 2018

Geçtiğimiz hafta Yenimahalle sakinleri ile verimli bir toplantı gerçekleştiren Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, bu kez Buğday Pazarı Mahalle sakinleri ile bir araya gelecek. 9 Ağustos Perşembe günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek buluşma, Astarlızade Hilmi Efendi Camii yanında düzenlenecek. Başkan Boz, Çankırı’nın eksikliklerini tamamlamak ve projeleri paylaşmak için tüm bölge sakinlerini buluşmasına beklediklerinin altını çizdi.

Çankırı Belediyesi, Mahalle Buluşmalarının üçüncüsünü Çankırı’nın en büyük mahallelerinden biri olan Buğday Pazarı Mahallesi’nde düzenliyor. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Yenimahalle sakinlerinden sonra şimdi de Buğday Pazarı Mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinlemeye hazırlanıyor. Boz, şehrin gelişimine katkı sağlamak ve vatandaşların yaşam düzeyini daha da iyileştirmek için mahalle buluşmalarının katkısının büyük olduğunu ifade ederken yerel yönetim ve vatandaş buluşmasının şehrin yönetimindeki birçok engeli ve yanlış anlaşılmaları da ortadan kaldırarak etkili bir iletişim sunduğunu kaydetti.