Başkan Boz Öğretmenler ile İftar Yemeğinde Buluştu

Başkan Boz Öğretmenler ile İftar Yemeğinde Buluştu

9 Haziran 2018

Çankırı Belediyesi, şehir merkezinde görev yapan öğretmenleri ve ailelerini iftar yemeğinde buluşturdu. Misafirlerini kapıda karşılayan Belediye Başkanı Hüseyin Boz, yaptığı konuşmada eğitim ve öğretim yılını başarı ile tamamlayan öğretmenlere güzel bir yaz tatili geçirmeleri temennisinde bulunarak “Ülkemizin geleceği yavrularımız sizin ellerinizde şekilleniyor. Onlara özveri ile kattığınız değerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Boz, konuklarının Kadir Gecesi’ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da kutladı. İftar yemeğine katılan Çankırı Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, şehirlerin insanları, insanların da şehirleri inşa ettiğini söyleyerek buradaki en önemli rehberin ise öğretmenler olduğunu vurguladı. Akbaşoğlu, daha güzel bir Çankırı’da ve daha güzel bir Türkiye’de yavrularımızın geleceğini inşa etmek için bir ve beraber olmak gerektiğini de belirtti. Konuşmaların ardından dualarla açılan iftar sofrası yine dualarla son buldu.