Başkan Boz, Kadın Personeli ile Birlikte “Şiddete Hayır” Dedi

Başkan Boz, Kadın Personeli ile Birlikte “Şiddete Hayır” Dedi

7 Aralık 2018

Çankırı’da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü münasebeti ile düzenlenen “Kadına Şiddete Hayır” yürüyüşüne Çankırı Belediyesi de destek verdi. Belediyede çalışan kadın personeller ile birlikte yürüyüşe katılan Belediye Başkanı Hüseyin Boz, “Toplumumuzda şiddete dair unsurlar görmek, medyada yer alan programlara ve haberlere de baktığımızda toplum içerisinde şiddetin pekiştirildiğine ve mirasmış gibi yeni nesle aktarıldığına şahit olmayı üzülmenin de ötesinde utandırıcı bir duygu olarak değerlendiriyorum. Ülkemizin dört bir yanında “Kadına Şiddete Hayır” diyerek gösterilen duyarlılığa bizler de Çankırı halkı olarak duyarlılık gösterdik ve ses verdik. Ümit ediyorum; bu konuda toplumsal bilinç oluşturulup sağlamlaştırıldıkça şiddet, yeni kurbanlarını üretemeyecektir.” diye konuştu.